fbpx
Narrowcasting; een prijsvriendelijke en gebruiksvriendelijke totaaloplossing

Wat is een narrowcasting systeem?

Met onze expertise helpen wij jou verder!

Een narrowcasting systeem wordt ook wel een digitaal informatiesysteem of digital signage genoemd. Het is een vorm van digitale communicatie die gebruikt kan worden om klanten, wachtenden, werknemers, etc. via een beeldscherm te voorzien van relevante informatie.

Het beheer van de scherm(en) vindt plaats vanuit een CMS (Content Management Systeem). Ons CMS is zeer gebruiksvriendelijk en werkt via internet (web-based). Dit betekent dat je altijd en overal jouw scherm(en) kunt aanpassen. Daarbij is de licentie maandelijks opzegbaar, dus je zit nergens voor langere tijd aan vast!

Meer informatie nodig?

Wij kunnen jou helpen met een gebruiksvriendelijke en betaalbare narrowcasting-oplossing

Naast het Content Management Systeem (CMS) leveren wij de benodigde beeldschermen en mediaspelers die wij vakkundig voor jou installeren.

Wij werken met een CMS dat zeer gebruiksvriendelijk is. Er is geen uitgebreide kennis van grafische programma’s nodig. Uiteraard wordt het CMS uitgebreid door ons uitgelegd en zijn we altijd bereikbaar om te helpen. Het ontwerp en beheer kun je ook bij ons neerleggen.

Wij werken voor bedrijven in de zorgsector (huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten, chiropractoren, zorginstellingen), horeca (snackbars, restaurants, sportkantines), detailhandel, kantoren, etc.

Beeldscherm

Levering en installatie van beeldscherm(en). Als je al een beeldscherm hebt bekijken we de mogelijkheden.

Mediaspeler

Het CMS wordt geïnstalleerd op een mediaspeler en is via internet bereikbaar. Aanpassen is dus altijd op afstand mogelijk.

CMS

Zeer gebruiksvriendelijk contentsysteem. Mogelijkheid voor live rss-feeds met nieuws, weer en social media. Beeldbank met stockfoto's.

Service

Vakkundige installatie van jouw beeldscherm(en) en uitgebreide uitleg over het CMS. Makkelijk bereikbaar voor ondersteuning.

Scroll naar boven