Oplossingen op maat!

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij informeren u graag!

Narrowcasting

Een gebruiksvriendelijke totaaloplossing op het gebied van digitale communicatie

Met ons Content Management Systeem (CMS) kunt u op eenvoudige wijze de schermen zelf beheren. Log in waar en wanneer u wilt. Kennis van grafische programma’s is niet nodig.

Binnen het CMS zijn er tal van mogelijkheden om uw teksten en beelden op te maken en aan te passen aan uw huisstijl. Ook video’s afspelen is mogelijk.

Het CMS beschikt over meerdere beeldbanken waaruit u rechten vrije afbeeldingen en video’s en zelfs gifs kunt gebruiken. Ook Youtube-video’s afspelen is gemakkelijk met de geïntegreerde plugin. Met zogenaamde RSS-feeds kunt u bijvoorbeeld het lokale, actuele weer laten zien.

Informatieschermen cms
Narrowcasting cms
Informatieschermen voorbeeld

Digitale communicatie voor een zeer vriendelijke prijs!

Onze totaaloplossing

Beeldscherm

Wij leveren en installeren het beeldscherm, de mediaspeler en de software (inclusief eventuele ophangvoorziening).

Heeft u al een beeldscherm, dan bekijken wij samen met u of we deze kunnen gebruiken. Het systeem wordt ter plekke volledig geïnstalleerd.

Mediaspeler

Ons contentsysteem werkt via de mediaspeler en is bereikbaar via internet. Onze software wordt vooraf geïnstalleerd op de mediaspeler. 

U kunt dus vanaf elke computer in het systeem. De software wordt doorlopend up-to-date gehouden waarmee veiligheid en stabiliteit gewaarborgd is.

Contentsysteem

Ons contentsysteem werkt zo gebruiksvriendelijk dat u gemakkelijk zelf templates kunt ontwerpen en aanpassen (bv in uw huisstijl).

Het is ook mogelijk om te werken met RSS-feeds waarmee u bijvoorbeeld het weer kunt laten zien. Wij kunnen u ook ondersteunen ten aanzien van ontwerp en bijwerken van de schermen.

Installatie & support

Het gehele systeem wordt door ons vakkundig geplaatst (ophangen beeldscherm en mediaspeler), hier heeft u geen omkijken naar. 

U ontvangt van ons een handleiding met uitleg over het contentsysteem. Uiteraard zijn wij altijd bereikbaar voor uw vragen of voor hulp bij aanpassingen.

Ons systeem wordt gebruikt door bedrijven in diverse branches

Wij werken onder andere voor bedrijven in de zorgsector (huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten, chiropractoren, zorginstellingen), horeca (snackbars, restaurants, sportkantines), detailhandel, kantoren etc.

Narrowcasting