Oplossingen op maat!

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij informeren u graag!

Narrowcasting

Een gebruiksvriendelijke totaaloplossing op het gebied van digitale communicatie

Met onze software kunt u op eenvoudige wijze de schermen zelf beheren. Log in waar en wanneer u wilt.

Binnen de software zijn er tal van mogelijkheden om uw teksten en beelden op te maken en aan te passen aan uw huisstijl. Ook video’s afspelen is mogelijk. Met zogenaamde RSS-feeds kunt u bijvoorbeeld het actuele nieuws laten zien.

Naast de software leveren wij de beeldschermen en de mediaspelers die wij vakkundig voor u installeren. Wilt u zelf de schermen ontwerpen dan verzorgen wij voor u een cursus. Het ontwerpen en beheren van de schermen kunnen wij ook voor u verzorgen.

Kortom, wij bieden een oplossing op maat met altijd vooraf een heldere offerte zodat u weet waar u aan toe bent.

Digitale communicatie voor een zeer vriendelijke prijs!

Onze totaaloplossing

Beeldscherm

Wij leveren en installeren het beeldscherm, de mediaspeler en de software (inclusief eventuele ophangvoorziening).

Heeft u al een beeldscherm, dan bekijken wij samen met u of we deze kunnen gebruiken. Het systeem wordt ter plekke volledig geïnstalleerd.

Mediaspeler

Ons contentsysteem werkt via de mediaspeler en is bereikbaar via internet. Onze software wordt vooraf geïnstalleerd op de mediaspeler. 

U kunt dus vanaf elke computer in het systeem. De software wordt doorlopend up-to-date gehouden waarmee veiligheid en stabiliteit gewaarborgd is.

Contentsysteem

Ons contentsysteem werkt zo gebruiksvriendelijk dat u gemakkelijk zelf templates kunt ontwerpen en aanpassen (bv in uw huisstijl).

Het is ook mogelijk om te werken met RSS-feeds waarmee u bijvoorbeeld het weer kunt laten zien. Wij kunnen u ook ondersteunen ten aanzien van ontwerp en bijwerken van de schermen.

Installatie & support

Het gehele systeem wordt door ons vakkundig geplaatst (ophangen beeldscherm en mediaspeler), hier heeft u geen omkijken naar. 

U ontvangt van ons een handleiding met uitleg over het contentsysteem. Uiteraard zijn wij altijd bereikbaar voor uw vragen of voor hulp bij aanpassingen.

Ons systeem wordt gebruikt door bedrijven in diverse branches

Wij werken onder andere voor bedrijven in de zorgsector (huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten, chiropractoren, zorginstellingen), horeca (snackbars, restaurants, sportkantines), detailhandel, kantoren etc.

Narrowcasting

Niemand houdt van wachten. verzacht het wachten door klanten digitaal te informeren en amuseren, bijvoorbeeld in de wachtkamers van ziekenhuizen en huisarts- en tandartspraktijken. Er kunnen RSS-feeds (nieuws, weer, etc.) getoond worden alsmede aanwezigheid, wachttijden en overige informatie.

Effectieve communicatie is heel belangrijk. Extern, maar zeker ook intern. Vanuit één centraal punt kan het systeem worden aangestuurd en kunt u uw medewerkers, klanten en bezoekers op maat informeren.

Zeker binnen de horeca wilt u op het juiste moment de juiste boodschap communiceren. Zo kunt u ‘s morgens de nadruk leggen op het ontbijtmenu en ‘s avonds op de dinerkaart. Of u kunt een actie promoten zoals ijs in de zomer of een happy-hour.

Ons systeem is uitermate geschikt als digitale bewegwijzering. Beursgebouwen, ziekenhuizen, hotels en grote bedrijven zijn slechts enkele voorbeelden van toepassingen waar digitale bewegwijzering essentieel is.